Prof. Dr. Sadık Kakaç Mühendislik Fakültesi Dekanlığını Ziyaret Etti

05 Nisan 19

Isı Transferi alanında dünyanın sayılı bilim insanları arasına giren TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Çorum doğumlu Prof. Dr. Sadık Kakaç, Mühendislik Fakültesi Dekanlığını ziyaret etti. Burada Dekanımız Prof. Dr. Ali Kılıçarslan tarafından kendisine Fakültemizdeki mevcut bölümler ve fakültenin gelişimi hakkında bilgi verildi.

2017 yılında Hitit Üniversitesi ve Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresine vermiş olduğu üstün katkılardan dolayı Dekanımız; Prof. Dr. Kakaç'a bir kez daha teşekkür etti. Ziyarette makine mühendisliği öğretim üyeleri Prof. Dr. İrfan Kurtbaş ve Doç. Dr. Sinan Çalışkan hazır bulundular.

Prof. Dr. Sadık Kakaç daha sonra Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini ziyaret etti. Burada kütüphanemiz ve buraya bağışlamış olduğu kitapların arşivlenmesi hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Sadık Kakaç ayrıca Kütüphanemizdeki anı defterine düşüncelerini yazdıktan sonra Üniversitemizden ayrıldı.

SK-1
SK-2