Nanoteknoloji Konulu Seminer Düzenlendi

28 Mayıs 19

Üniversitemiz Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Seminerleri kapsamında, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özüm tarafından “Nanoteknoloji” konulu seminer verildi.

Seminerde, öncelikle nano boyut kavramı ve özellikleri hakkında bilgiler verildi. Disiplinlerarası çalışma alanı sunan Nanoteknoloji’nin Türkiye’deki merkezlerinden ve uygulama alanlarından bahsedilen etkinlikte özellikle Türkiye’de üretilen Nanoteknolojik ürünler tanıtılarak dördüncü sanayi devrimi açısından büyük katkı sağlayacağı vurgulandı.

Sunum sonrasında dinleyicilerden gelen sorular cevaplandırılırken programın sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bahat Comba tarafından Dr. Öğr. Üyesi Songül Özüm'e teşekkür belgesi takdim edildi.

nanoteknoloji