Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2011 Perşembe

Üniversitemiz Öğrencileri,TRT Okul Kanalında

Üniversitemiz öğrencileri, TRT Okul Kanalında yayınlanan,  “Demokrasi Platformu” adlı programa katılıyor. 17 Ekim 2011 Pazartesi günü saat 22.40’ta canlı olarak ekrana gelecek ve 100 dak. sürecek olan programda, üniversitemiz öğrencileri , “Türkiye’de hayvan hakları var mı?” sorusunu tartışacak ve çözümler üretecekler.  Öğrenciler iki grup halinde farklı görüşleri savunacak.

Her hafta farklı bir üniversitenin öğrencilerinin katıldığı programda, farklı görüşlerden, kültürlerden ve ekonomik sınıflardan gelen gençler ortak sorunlarını tartışıyor. Gençlerin düşüncelerini paylaştığı ve görüşlerinin oylamaya sunulduğu programın moderatörü ise Gazeteci Yüksel Aytuğ.

Programda, stüdyodaki seyircilerin yanı sıra internet ve sms aracılığı ile ekran karşısındaki seyircilerin de oylamaya aktif katılımı sağlanacak. Ünlüler, bilim ve spor insanları da programa konuk olacaklar.