Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2011 Cuma

Hitit Üniversitesi Kamuoyu Duyurusu

HİTİT ÜNİVERSİTESİ KAMUOYU DUYURUSU: TERÖRÜ KINIYORUZ

19 Ekim 2011 Çarşamba günü Yüce Milletimizi derinden yaralayan insanlık dışı terörist saldırılar sonucunda Çukurca’da çok sayıda askerimiz şehit olmuş ve yaralanmıştır. Bu haince saldırılar asla meşru bir sebebe dayandırılamaz. Milletimizi derinden yaralayan bu saldırılar karşısında birlik ve beraberlik içerisinde dimdik ayakta durma azmi içerisindeyiz. Binlerce yıldır şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda; Çanakkale’de, Dumlupınar’da ve Sakarya’da milletçe omuz omuza nasıl mücadele etmişsek, bundan sonra da bu birlikteliği devam ettirme kararlılığındayız.

Hitit Üniversitesi Senatosu olarak, Milletimizin birlik ve beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı bölücü terör örgütünün düzenlediği bu hain saldırıda hayatını kaybeden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Şehit ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur