Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın Kurban Bayramı Mesajı

02 Kasım 11

Bir Kurban Bayramını daha, hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanları dostluk, sevgi bağıyla birbirine bağlayan, sosyal hayatımızın simgesi olan Milli ve Dini Bayramlarımız, kültürel değerlerimizin yaşatılması, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi ve millet olma şuuruna ermek açısından önem teşkil etmektedir.  Bayramlar, bizlere toplumsal birliğimizi sağlayan milli gelenek ve değerlerimizi hatırlatırken,  iyilikleri ve dayanışmayı da yoğun bir şekilde yaşamamıza vesile olan çok özel günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, üniversitemizin tüm akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN