MATLAB Yazılım Kurulumu

14 Aralık 11

Üniversitemizin Değerli Akademik Personelleri,

Rektörlüğümüz tarafından MatLAB programının (25 kullanıcılı) lisansı satın alınmıştır. Program, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Sunucularına kurularak Üniversitemiz kullanıma açılmıştır.

MATlab yazılımını ftp://79.123.184.18 (ftp sunucuya bağlantı için kullanıcı adı: hititmatlab - şifresi: matlab2011) adresinden bilgisayarlarınıza indirilerek kurulumunu yapabilirsiniz.Program aynı anda 25 kullanıcının çalışmasına izin vermektedir. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda bu sayı artırılabilecektir.

Matlab yazılımının kurulumu için hazırlanan yardım dosyası EK'te bilginize sunulmuştur. Daha fazla bilgi ve yardım için Bilgi İşlem Daire Başkanlığının 219 19 45 numaralı telefonuna ve bidb@hitit.edu.tr e-posta adresine başvuru yapabilirsiniz.