Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe

"Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri" Başlıyor

Organizasyonu Hitit Üniversitesi İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından yapılan  "Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri", Hitit Üniversitesi’nin tüm birimlerinin katılımı ile bu yıl 20-22 Nisan tarihleri arasında Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerini profesyonel iş dünyasına hazırlamanın önemine inanan Hitit Üniversitesi’nin, öğrencilerinin değişik sektör ve kurumlarla bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği "Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri", 3 gün boyunca öğrencileri birbirinden değerli akademisyenler, başarılı iş adamları ve yöneticilerle bir araya getirecek.

Programda; öğrencilerin bilimsel ilgilerini arttıracak ve bu konuda kendilerini gösterebilecekleri 'Öğrenci Kongresi ve Proje Yarışması”, Çorum Valisi Sayın Nurullah Çakır’ın da ‘Mülki Amirlik Kariyeri’ başlığıyla bir sunum yapacağı ve öğrencilerimizin kariyerlerini sağlıklı bir şekilde planlamalarını hedeflediğimiz 'Kariyer Günleri',  Sayın Buket Uzuner’in ‘Edebiyat Hayatımızı Nasıl Değiştirir?’ başlıklı söyleşisi ve imzalayacağı kitaplarıyla renk katacağı ve çok sayıda yayınevinin yer alacağı 'Kitap Fuarı', öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyebilecekleri gösteriler, sergiler, fotoğraf yarışması, müzik yarışması ve kısa film yarışmasının da yer aldığı 'Kültür Sanat Etkinlikleri', Çorum merkezde bulunan çok sayıda lisenin de katılımı ile gerçekleştirilecek olan Hitit Üniversitesi birimlerinin kendilerini anlatacakları “Tanıtım Programı” yer alacaktır.

"Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri" Program içeriği için tıklayınız...