Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2012 Salı

Ghent Üniversitesi Rektöründen Üniversitemize Ziyaret

25 Temmuz 2012 tarihinde Ghent Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ ı makamında ziyaret edeceklerdir.

Üniversitemiz akademik birimlerinde ikili işbirlikleri ve somut projeler gibi konuları görüşme fırsatı sunacak olan sözkonusu ziyarette, Ghent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Paul Van CAUWENBERGE, Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Jan DUMOLYN, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Wim De CLERCQ, Türkiye Araştırmaları Merkezi Koordinatörü Hilmi KAÇAR ve Araştırma Merkezi’nin Yönetim Kurulu üyesi Meryem KAÇAR hazır bulunacaklardır.

Kısa bir süre önce Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ın ziyaret ettiği Ghent Üniversitesi, Avrupa’nın en önemli üniversitelerinden biri olup, dünya üniversiteler sıralamasında 2012 yılında 165. sırada yer almaktadır.