Yayınlanma Tarihi: 07 Ocak 2013 Pazartesi

Kripteks Heyecanı Üniversitemizde

TRT Okul’un yeni ve dinamik yarışma programı 07.01.2013 tarihinde Hitit Üniversitesi’ne konuk oldu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu için Yıldızlar Tanıtım Organizasyon tarafından hazırlanan ve başarılı yapımcı Hasan YILDIZ’ın yönetmenliğini yaptığı Kripteks hız, analitik zekâ ve pratik düşünmeye dayalı bir yarışma programı.

TRT Okul ekranlarında yayınlanacak olan Kripteks Programı için üniversitelerden seçilecek olan yarışmacıların ise öncelikle eleme sürecinden geçmesi gerekiyor. Hitit Üniversitesi’nde geniş bir ilgi ve katılımla Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan eleme ile yarışmacılarını belirledi.

Kripteks heyecan ve gerilimin hiç eksilmediği bir yarışma programı ve şu prensiplere dayalı;

Elemeler sonucu seçilen iki öğrenciye, birer şifre ve ulaşım masrafları için harcanmak üzere 100 TL para veriliyor. Her yarışmacı, başlangıç noktasından itibaren bahsedilen hedefte kendisine ait bir şifre kutusu buluyor. Karşısına çıkan üç farklı şifreyi çözerek, şifrelerde gösterilen hedeflere ilk önce ulaşmanın önem kazandığı programda; yarışmacılar cep telefonu, internet vb. iletişim araçlarını kullanamıyor.

Başarılı yönetmen Hasan Yıldız’ın yapımcılığını üstlenerek ekranlara taşıdığı kripteks daha şimdiden ekran başına hapsedecek görünüyor. Kripteks’i takip etmek için tıklayınız.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube