Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2013 Pazar

TÜBİTAK “3001-Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı”Başvuruları Devam Etmektedir


 

TÜBİTAK tarafından yeni uygulamaya konulan "3001-Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı"na ilişkin elektronik başvuru sistemi 01/08/2013 tarihinde kullanıma açılmıştır. Başvurularda herhangi bir zaman kısıtlaması bulunmayıp, yıl boyunca her zaman başvuru yapılabilmesi mümkündür.

Programın amacı, Ar-Ge projesi hazırlama ve yürütme kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak için, ARDEB tarafından desteklenen projelerde yürütücü olarak görev almamış olan, üniversite, kamu kurum/kuruluşu veya özel kuruluşlardaki araştırmacıların sunacakları Ar-Ge projelerini desteklemektir.
 

Proje Süresi

Proje süresi en fazla 24 aydır.
 

Proje Bütçesi
 

2013 yılı için, Başlangıç Ar-Ge Projeleri destek üst limiti (Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ)* ve Kurum Hissesi hariç) yıllık bütçe sınırlaması olmaksızın toplam 60.000 TL’dir.

Aylık 1.800 TL’ye kadar burs desteği sağlanmaktadır.

Yurt içi/yurt dışı bilimsel toplantılara katılım/çalışma ziyareti amaçlı seyahatler için 10.000 TL’ye kadar, proje yayılım giderleri (Proje çıktılarının ilgili paydaşlar ve potansiyel yararlanıcılar ile paylaşılmasına yönelik yapılacak toplantı, çalıştay vb. çalışmalar) için 5.000 TL’ye kadar destek verilmektedir.

Program ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayın.
 

* Bu program kapsamında, koşullu olarak PTİ ödemesi yapılmaktadır.

 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube