Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2013 Çarşamba

“Yabancı Dil (İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı” Dersleri Muafiyet Sınavları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okullarına Ek Kontenjanla yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz için “Yabancı Dil (İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Kullanımı” derslerinden Muafiyet Sınavları yapılacaktır. Muafiyet Sınavlarına katılmak zorunlu değildir.  Sınava katılacak öğrenciler, başarılı oldukları takdirde adı geçen derslerden muaf tutulacaklardır. İsteyen Öğrenciler her iki dersin Muafiyet Sınavına da katılabilirler.

SINAVA BAŞVURU:

Sınava Başvuru Formu öğrenciler kayıt yaptırırken dosyalarında matbu olarak bulunacaktır. Muafiyet Sınavına katılmak isteyen öğrenciler Başvuru Formunu doldurup imzalayarak yeni kayıt yaptıracakları Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokullarının Öğrenci İşleri Bürolarına en geç 22 Ekim 2013 tarihinde mesai bitimine kadar (saat: 17: 00)  teslim etmeleri gerekmektedir.

SINAV TARİHİ:

Yabancı Dil (İngilizce)                                     : 23 EKİM 2013 ÇARŞAMBA, SAAT:  10: 00

TEMEL BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ K.   : 23 EKİM 2013 ÇARŞAMBA, SAAT:  14: 00

SINAV YERİ:

Her öğrenci kendi kayıt yaptırdığı Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

NOT: MUAFİYET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ KONUYLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLERİ KAYIT YAPTIRACAKLARI EĞİTİM BİRİMLERİNDEN EDİNEBİLİRLER

Muafiyet Sınavında başarılı olan öğrencilerin isim listesi ayrıca Üniversitemiz web sitesinde duyurulacaktır.

Sınava Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar dileriz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü