Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2013 Çarşamba

Fen Edebiyat Fakültemizde 'Haçlı Seferleri Tarih ve Arkeolojisi' Konulu İki Konferans Verilecek

Cardiff Üniversitesi Tarih, Arkeoloji ve Din Bölümü öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Denys Pringle 21-22 Kasım 2013 tarihlerinde Fen Edebiyat Fakültesi’nde iki konferans verecektir. 21 Kasım 2013 tarihinde düzenlenecek ilk konferans “The Archeology of Templars in the Middle East” (Arkeolojik Açıdan Yakındoğu’da Tapınak Şövalyeleri) ve 22 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan ikinci konferans ise “The Walls of Medieval Ascalon, from Byzantium to the Crusades”  (Bizans’tan Haçlılara Ortaçağ Ascalon’u Surları) konusunda olacaktır. Konferansların sunum dili İngilizce olup Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Yaşar Erkan Ersoy tarafından simultane çeviri yapılacaktır. Konuya ilgi duyan akademik ve idari personelimiz ile tüm öğrenciler davetlidir.

Yer: Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Tarih: 21-22 Kasım 2013