Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2013 Perşembe

Sivil Toplum Kuruluşları İçin Sosyal Medya Eğitimi Programı Başvurularında Son Gün


Sosyal Medya Eğitim programı; Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) tarafından verilen 2 günlük bir eğitim programıdır. Eğitim programında amaç sivil toplum örgütü  temsilcileri üzerinden örgütlerin güçlendirilmesidir. Eğitimler belli aralıklarla kısa süreli olarak ilana çıkar ve gerçekleştirilir. İlan hak temelli çalışan sivil toplum örgütü temsilcilerinin başvurularına açıktır.

Eğitim programı sosyal medyanın örgütlenme alanında etkin kullanılması için katılımcı örgütlerinin güçlendirilmesini hedeflemektedir. Bu kapsamda program interaktif tartışma, sunum ve deneyim aktarımı ve atölye çalışmalarını içermektedir.

Konunun uzmanlarına dönük olmayan eğitim programı, sosyal medyayı orta-iyi düzeyde kullanan ve üyesi olduğu örgütte bir sosyal medya iletişim stratejisi olmayan veya bunu geliştirmek isteyen STÖ temsilcilerine yöneliktir.

Bu programa STGM’nin hedef kitlesinde yer alan toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim, ekoloji, gençlik, insan hakları, engelli hakları, çocuk hakları, kültür/kültürel haklar alanlarında çalışmalarını aktif olarak sürdüren STÖ’ler başvurabilirler. Eğitimde edinilen bilgi ve deneyimin örgüte verimli bir şekilde aktarılması ve etkinin sürdürülebilirliği amacıyla eğitime bir örgütü temsilen iki temsilcinin ayrı ayrı başvurması gerekmektedir. 

Başvurularınızı STGM web sitesinde http://stgm.org.tr/tr/uyelik/giris adresinde bulunan STGM Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapabilirsiniz

STGM Bilgi Yönetim Sistemi'nin nasıl kullanılacağına ilişkin bilgileri buradan alabilirsiniz. 

Çalışma Programı:

Eğitim tarihi: 13-14 Aralık 2013

Yer: Ankara                                                                           

Başvuru ve Değerlendirme Süreci Hakkında:

Son Başvuru Tarihi: 22 Kasım 2013, saat 16:00

Not: Katılımcılara ait yol ve konaklama masrafları STGM tarafından karşılanmaktadır.

Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanma Tarihi: 25 Kasım 2013

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube