Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba

Üniversitemizde Yeni Atama

Hitit Üniversitesi’nden mezun olan öğrencilerimizin üniversitemize olan mensubiyet duygusunu artırmak ve üniversitemiz ile bağlarını kuvvetlendirmek, mezunlarımız arasındaki koordinasyonu sağlamak ve devam ettirmek, mezunlarımızı iş dünyası ile ortak bir platformda buluşturmak, iş imkanlarını, personel taleplerini, etkinlikleri, projeleri ve projeksiyonları  mezunlarımıza bildirmek, mezunlarımız ile ilgili diğer kuruluşlarla işbirliği koordinasyonunu sağlamak amacı ile Üniversitemiz bünyesinde “Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü” kurulmuştur.

Üniversitemiz ile öğrencilerimiz ve mezunlarımız arasında büyük bir sinerji oluşmasını sağlayarak mezunlarımızın gerek kendi aralarında, gerekse Üniversitemiz arasında önemli köprülerin kurulmasını sağlamak ve aidiyet duygusunu yaşatmak amacı ile Üniversitemiz bünyesinde kurulan “Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü”ne, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR atanmıştır.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ