Yayınlanma Tarihi: 19 Ağustos 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Üniversitemiz bünyesinde yer alan Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde toplam 11 programda Yüksek Lisans, 5 programda ise Doktora eğitimi verilecektir.

Bu kapsamda Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji, Kimya, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği  yüksek lisans programlarına 20’si yabancı uyruklu toplam 68 öğrencimizi,  Makine Mühendisliği doktora programına ise 3’ü yabancı uyruklu toplam 14  öğrencimizi kabul edecektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü ise İktisat, İşletme, Tarih, Arkeoloji, Felsefe ve Din Bilimleri, Temel İslam Bilimleri, Beden Eğitimi ve Spor  (19 Mayıs Üniversitesi Ortak Lisansüstü Protokol)  yüksek lisans programlarına 31’i Yabancı uyruklu toplam 256 öğrencimizi, İktisat, İşletme, Felsefe ve Din Bilimleri,  Temel İslam Bilimleri doktora programlarına ise 11’i yabancı uyruklu toplam 88 öğrencimizi kabul edecektir.

Programlara başvurular 26-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru koşulları ve diğer gerekli tüm bilgiler Enstitülerimizin web sayfalarında yer almaktadır.

 Koşulları sağlayan tüm öğrencilerimizi, ilimizin kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta olan kamu görevlilerini, özel sektörde farklı alanlarda çalışan meslek adamlarımızı, sanayicilerimizi ve işadamlarımızı kariyerlerini, mesleki bilgi ve tecrübelerini geliştirmek, üniversitemizin sahip olduğu büyük bilgi birikimini paylaşmak üzere Üniversitemizin lisansüstü programlarına bekliyoruz.
 
HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube