Yayınlanma Tarihi: 22 Ekim 2014 Çarşamba

Öğrenci Temsilciliği 2. Tur Seçimleri

Üniversitemizde 2014-2016 yıllarını kapsayan ve iki yıllığına olmak üzere Enstitüler de Anabilim Dalı, Fakülte ve Yüksekokullarda Bölüm, Meslek Yüksekokullarda Program öğrenci temsilciliği seçimi 22 Ekim 2014 Çarşamba günü yapılmış olup Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğinin 9. Maddesinin d bendine göre;

“Bölümlerindeki program/anabilim dalı/anasanat dalına öğrenci alınan fakülte, yüksekokul veya konservatuvarlarda ise, her bir program/anabilim dalı/anasanat dalı öğrencilerince, kendi aralarından, seçime katılanların salt çoğunluğuyla bir defaya mahsus olmak üzere iki yıl için seçilir.

Bölüm/program/anabilim dalı/anasanat dalı öğrenci temsilcilikleri seçimlerinde, seçimin yapılabilmesi için birinci tur seçimlerde seçimin yapıldığı bölüm/program/anabilim dalı/anasanat dalına kayıtlı öğrencilerin (varsa ikinci öğretim öğrencileri dahil) en az %60' ının, ikinci turda ise en az %50'sinin seçime katılması şarttır. İlk iki turda seçim yapılamaz ise üçüncü turda katılma şartı aranmaz.”

Yönetmelik maddesi gereğince;

2. Tur seçimi 23 Ekim 2014 tarihinde 10:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Birim Adı

Bölüm/Program/Anabilim Dalı Adı