Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba

Doğumunun 830. Yılında Şeyh Sadi-i Şirazî Paneli Gerçekleştirilecek

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından “Doğumunun 830. Yılında Şeyh Sadi-i Şirazî Paneli” düzenlenecektir. Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda 27 Mart 2014 Perşembe günü saat:14.00'de gerçekleştirilecek olan panele, Yeditepe Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Kanar ve Prof. Dr. Naci Tokmak konuşmacı olarak katılacaklardır. Moderatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Demiryürek’in yapacağı panelde Şeyh Sadi-i Şirazî’nin edebî kişiliği ile Bostan ve Gülistan adlı eserlerinden söz edilecektir.

“Doğumunun 830. Yılında Şeyh Sadi-i Şirazî Paneli”ne Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve tüm Çorum halkı davetlidir.