Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi

2014-2015 Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Not: 2014-2015 akademik yılı için Üniversitemize tahsis edilecek hibe tutarı Haziran-Temmuz 2014 tarihlerinde netleşecektir. Bu nedenle, açıklanan seçim sonuçları değerlendirme açısından nihai, ancak hibe koşulu açısından ÖN SEÇİM sonuçları olacaktır. Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda öğrencimize Erasmus hibesi tahsis edilebilecektir. Birimimiz, üniversitemize tahsis edilecek Erasmus hibesi belli olana kadar hiçbir öğrenciye hibeli öğrenci olacağı garantisini sunmamaktadır.

ORYANTASYON PROGRAMI

Kazanan öğrencilerin 14.05.2014 tarihinde saat 10.00’da Rektörlük Konferans  Salonunda yapılacak olan Oryantasyon Programına katılımları zorunludur.

Formlar ve Belgeler:

2014–2015 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuç Listesi için tıklayınız.