Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2014 Cuma

Atatürk Üniversitesi Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavları

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılacak olan sınavlarda görev almak isteyen akademik ve idari personelimizin Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemine ( GİS ) girerek bilgilerini kaydetmeleri ve ilgili sınav dönemlerinde sınav görevi talebinde bulunmaları gerekmektedir. Bu bağlamda 31 Mayıs- 01 Haziran 2014 tarihlerinde İl Sınav Yöneticiliğimizde dört oturum halinde yapılacak olan 2013-2014 eğitim-öğretim yılı Bahar Dönemi yarıyıl sonu sınavlarında görev almak isteyen akademik ve idari personelimizin en geç 08 Mayıs 2014 tarihi, mesai bitimine kadar Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemine (http://gis.atauni.edu.tr) girip bilgilerini kaydetmeleri ve sınav görevi talebinde bulunmaları yapılacak sınav organizasyonu açısından önemlidir. Katkılarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü