Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2014 Salı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 2014’ ün İkinci Yarısında Yayın Hayatına Başlıyor

Hitit Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nün bir yayını olarak “Hittite Journal of Science and Engineering” dergisi, 2014 yılının ikinci yarısında yayın hayatına başlayacaktır. Yayın dili İngilizce olan, temel ve uygulamalı bilimler alanlarında özgün çalışmaların yayınlanacağı hakemli derginin, ulusal ve uluslararası veri tabanları tarafından taranan süreli yayınlar arasına girmesi hedeflenmektedir.

Yayın Kurulu Hitit Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Kılıçaslan, Doç. Dr. Dursun Ali Köse, Yrd. Doç. Dr. Öncü Akyıldız ve Kazım Köse’den oluşan dergi 6 aylık periyotlarla yayınlanacaktır. Dergi'nin Danışma Kurulunda ise İngiltere’den Prof. Dr. Mike Beckett (Bangor Üniversitesi), Kanada’dan Prof. Dr. İbrahim Dinçer (Uoit Ontario Üniversitesi), A.B.D.’den Prof. Dr. Mohamad S. Quato (Central Michigan Üniversitesi), Yunanistan’dan Prof. Dr. Thanos Salifoglou (Aristotle Üniversitesi), Prof. Dr. Yusuf Ayvaz (Süleyman Demirel Üniversitesi), Prof. Dr. Adil Denizli ve Doç. Dr. Ali Topçu (Hacettepe Üniversitesi), Prof. Dr. Ali Gencer, (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Metin Gürü (Gazi Üniversitesi), Prof. Dr. Murat Hoşöz (Kocaeli Üniversitesi), Prof. Dr. Sadık Kakaç (TOBB ETÜ), Prof. Dr. Tarık Ömer Oğurtanı (ODTÜ), Prof. Dr. Ender Suvacı (Anadolu Üniversitesi) ve Hitit Üniversitesi’nden Prof. Dr. Satılmış Basan, Prof. Dr. Vedat Deniz,  Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Prof. Dr. Aydın Özlük, Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Prof. Dr. Seçil Şatır,  Doç. Dr. Abdurrahman Asan, Doç. Dr. Kazım Savaş Bahçeci, Doç. Dr. Naki Çolak, Doç. Dr. Faruk Gökmeşe, Doç. Dr. Hakan Güngüneş, Doç. Dr. Bülent Kabak, Doç. Dr. Dursun Ali Köse, Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Doç. Dr. Uğur Adnan Sevil, Doç. Dr. İbrahim Sönmez, Doç. Dr. Fatma Muazzez Şimşir, Doç. Dr. Dilber Esra Yıldız yer alıyor.

“Hittite Journal of Science and Engineering” dergisi gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak online olarak makale kabul etmeye başlamıştır. Hitit Üniversitesi’ni Fen Bilimleri ve Mühendislik alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlayan dergimize katkıda bulunmak için en iyi makalelerinizi bekliyoruz.

Dergiyi incelemek, görüşlerinizi bildirmek, yazar veya hakem olarak katkı sağlamak için www.hjse.hitit.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube