Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı

Üniversitemiz Ortaklığında ICESBA 2014 Uluslararası Konferansı Düzenlenecektir

Hızla değişen günümüz ekonomisine girişimci yöntem anlayışı ve paylaşma stratejileri ile katkı sağlaması beklenen “International Conference on Economic Sciences and Business Administration (ICESBA 2014)” isimli, Üniversitemizin de program ortağı olarak yer aldığı konferans, 24-25 Ekim 2014 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilecektir.

En çok ilgi çeken ekonomi sorunlarının tartışılacağı konferansta disiplinlerarası uluslararası iletişim ağı kurulması hedeflenmektedir.

Ekonomi, Deneysel Ekonomi, Uygulamalı Makroekonomi, Uygulamalı İşçi Ekonomisi, Nüfus Bilim ve Sosyal Ekonomi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Çevre Ekonomisi, İşletme, Pazarlama, Davranışsal Ekonomi, Muhasebe, Finans ve Kurumsal Finans konularının yer alacağı konferansta katılımcıların girişimci çözümlerle akılcı, sürdürülebilir ve kapsamlı büyümeye katkı sağlamaları beklenmektedir.

Konferans için önemli tarihler:

Özet gönderme: Konferans web sayfasında duyurulan 30 Mayıs 2014 tarihi Üniversitemizden katılmak isteyenler için 13 Haziran 2014 tarihine uzatılmıştır.

Özet Kabul: 15 Haziran 2014

Tam Bildiri Gönderme: 30 Haziran 2014

Bildiri Kabul: 20 Temmuz 2014

Kayıt Tarihleri: 30 Mayıs – 30 Haziran 2014

Konferans Tarihi: 24 – 25 Ekim 2014

Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.icesba.eu web adresinden ulaşılabilir.