Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2014 Cuma

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru İşlemleri

2013-2014 yılı bahar dönemi mezunları ve mezun aşamasında olanlar için ilan edilen pedagojik formasyon kontenjanları açıklanmış olup üniversitemize toplam 250 kontenjan tanınmıştır. Bu kontenjanlara kesin kayıt yapılabilmesi için ön kayıt formunun 01.07.2014 tarihi saat 16:00'a kadar doldurulması gerekmektedir. Kesin kayıtlar daha sonra yapılacaktır.  Kontenjanlara öğrenci kayıtları yapılırken YÖK tarafından ilan edilen kriterler ve ön başvuru yapan öğrenciler göz önünde bulundurulacaktır.

Amasya Üniversitesince planlanan akademik takvim birinci dönem için Temmuz-Eylül ikinci dönem için ise Eylül-Aralık sonu olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin kayıt durumuna göre oluşturulacak ders programları daha sonra ilan edilecek ve YÖK tarafından belirlenen teorik dersler Uzaktan Eğitim yoluyla verilecektir. Bununla birlikte uygulaması olan Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme, Özel Öğretim Yöntemleri ile Öğretmenlik Uygulaması yüz yüze eğitimle sunulacaktır. Yüz yüze verilecek dersler dönem içerisinde ilan edilecek günlerde yoğunlaştırılmış olarak verilecektir. Gerekli detaylar kesin kayıtlarla birlikte Amasya Üniversitesi tarafından ilan edilecektir.

2013-2014 yılı bahar dönemi mezunları ve mezun aşamasında olan Öğrencilerimizin Amasya Üniversitesi Web sayfasında yer alan 27.06.2014 Tarihli Pedagojik  Formasyonla İlgili Güncel Duyuru linkinden Ön Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Amasya Üniversitesi Duyurusu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına ilişkin 19.06.2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Alınan Karar

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına ilişkin 25.06.2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Alınan Karar

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube