Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2014 Çarşamba

Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt işlemleri

2013-2014 yılı YAZ ve GÜZ dönemi Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kayıt yapmaya hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.

2013-2014 yılı YAZ ve GÜZ dönemi için YÖK tarafından Amasya Üniversitesine, üniversitemiz adına verilen Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kontenjanları dahilinde ön kayıt başvuruları 01.07.2014 saat 16:00 itibariyle sona ermiş ve kesin kayıt yaptırması gereken mezunlarımızın listesi ekte yayınlanmıştır.  kayıt yaptırmak isteyen mezunlarımız   Kesin Kayıt Başvuru Dilekçesini doldurarak istenilen belgelerle birlikte Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine 04.07.2014 Cuma saat 17:00'a kadar kesin kayıt yaptırabilirler. İlan edilen zaman diliminde kesin kayıt yapmayan mezunlarımız kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Kayıtlar ŞAHSEN veya posta/kargo  yoluyla yapılabilir. Posta/kargo yoluyla başvuru yapacak adaylar gecikme yaşanmaması için Başvuru Dilekçesinde yer alan Ziraat Bankası hesabına 1. Taksiti yatırdıklarına dair aldıkları banka dekontunun fotokopisini  faks yoluyla 0358-2526222  nolu faksa iletmelidirler. Dekontun doğru bir şekilde ulaştığından emin olmak için mesai gün ve saatleri içerisinde Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerinden 0358-2526230 (Dahili : 2213) teyit etmeleri önemlidir. Ziraat Bankası ve Amasya Üniversitesi arasındaki anlaşma gereğince kayıt ücreti ödemesi sırasında hiçbir şekilde Havale ücreti ödemeyiniz. Bankanız ücret talep etmesi durumunda havale ücreti istenmediğini hatırlatınız.

Faks gönderen adaylar daha sonra istenilen belgelerin asıllarını Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine mutlaka göndermelidirler. Posta/kargo da yaşanabilecek kayıplardan veya dekontun faksını iletmediği halde yaşanabilecek gecikmelerden üniversitemiz/Amasya Üniversitesi sorumlu değildir.

Faks: 0358-2526222

Telefon: 0358-2526230 (Dahili : 2213)

Detaylı bilgi için (Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi) tıklayınız.

Not: Üniversitemize tanınan kontenjanlarda boş kalma durumu olması halinde dönem uzatan öğrencilerimize de kayıt hakkı verilecektir.