Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2015 Pazartesi

Öğrenci Kulüplerimize Üyelik İşlemleri Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin yaşam becerilerini geliştirmelerini desteklemek amacıyla oluşturulmuş öğrenci kulüpleri ile öğrencilerimizin girişimlerini sistemli olarak desteklemekteyiz. Üniversitemizde şu anda sosyal ve kültürel amaçlı 83 öğrenci kulübü bulunmaktadır. Öğrencilerimiz bu kulüplere üye olarak öncelikle ilgi duydukları bir konuda sosyal fayda sağlayabilmekte, kulüplerin yönetim veya denetim kurullarında görev alarak kulübün karar mekanizmalarında bulunabilmekte, diğer öğrencilerle tanışıp kaynaşabilmekte ve işbirliği sürecini yaşayabilmektedirler.

Üniversitemiz öğrenci kulüpleri ile ilgili olarak oluşturmuş olduğumuz web tabanlı online bir sistem olan KUBİS (Kulüpler Bilgi Sistemi), aktif olarak öğrencilerimizin hizmetindedir. Öğrencilerimiz bu sisteme girerek kulüplerle ilgili bilgi sahibi olabilecekleri gibi, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin kulüplerle ilgili tüm işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Üniversitemiz kulüplerine ilişkin ihtiyaç duyacağınız detaylı bilgiler için Tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ