Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2015 Cuma

HUZEM’de Sertifika Programları Açılıyor

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde sağlık, istatistik ve bilişim teknolojileri alanlarında çevrimiçi (canlı derslerle) sertifika programları açılacaktır. Sertifika haftada 3 saat olmak üzere 15 saatlik bir süreçte tamamlanacaktır. Sertifika programlarına katılım ücreti 200 TL olup yeteri sayıda ön kayıt alındığında ücretin ödeneceği hesap numaraları öğrencilere bildirilecektir. Canlı derslerin bitiminde  eğitimi tamamlayan öğrencilere sertifika belgesi verilecektir. Sertifika programlarına ön kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Not: Hitit Üniversitesi akademik personel, idari personel ve öğrencilerine  % 20 indirim uygulanacaktır.

ÖNKAYIT

"Estetik ve Güzellik, Saç Hastalıkları ve Saç Bakımı, Kozmetik" Sertifika programları

Estetik ve Güzellik (Yrd. Doç. Dr. Engin ŞENEL)

Saç Hastalıkları ve Saç Bakımı (Yrd. Doç. Dr. Engin ŞENEL)