Yayınlanma Tarihi: 25 Ağustos 2015 Salı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri Belirlendi

25.08.2015 Tarih ve 29456 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı katkı payı/öğrenim ücretleri belirlenmiştir. Öğrencilerimiz katkı payı veya öğrenim ücretlerini 28 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Halk Bankası şubelerinden ya da  www.halkbank.com.tr internet şubesinden ödeyebilirler.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenimine devam eden birinci öğretim öğrencilerinden (süresinde mezun olamayan, vakıf üniversitelerinden yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrenciler hariç) öğrenci katkı payı alınmayacaktır. Yine, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki görevlerini ifa ederken hayatlarını kaybedenlerin çocukları ile 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki malullerin çocuklarından, İstiklal Madalyası verilmiş bulunanlardan şeref aylığı alanların çocuklarından öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti alınmayacaktır. Öğrencilerin ödeyecekleri katkı payı/öğrenim ücretleri şu şekildedir:

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ