“Radyo Hitit” En İyi Üniversite Radyosu Kategorisinde Finalde

26 Ocak 16

Fatih Belediyesinin 4.sünü düzenlediği Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde Üniversitemiz Radyosu "Radyo Hitit" En İyi Üniversite Radyosu kategorisinde final oylamasına kalmıştır. Ödülü alabilmek için tekrardan sizlerden daha güçlü bir destek bekliyoruz.

Oylama için:

Oylama 26 Ocak-09 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak olup http://www.sihirlimikrofon.org/oylama adresinden Yılın En İyi Üniversite Radyosu Kategorisinden Radyo Hitit'i seçmenizi rica ederiz.

Oylama Kuralları şu şekildedir:

Tüm kategorilerde oy kullanılabileceği gibi sadece bir kategoride de oy kullanılabilir.

Öncelikle cep telefonu numaranızı ilgili bölüme yazmanız gerekmektedir.

Adaylar seçildikten sonra "Sonraki Adım" butonuna tıklanması ve açılan sayfada çıkan güvenlik kodunun 4605'e ücretsiz olarak gönderilen SMS ile oylamanın tamamlanması gerekmektedir.

Her bir kategori için tek bir oy kullanılabilir.

Bir cep telefonu numarası üzerinden yalnızca bir kez oy kullanılabilir.

NOT: 4605'e gönderilen SMS'ler ücretlendirilmemekte olup cep telefonu numaraları hiçbir şekilde kayıt altına alınmamaktadır.