Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2016 Salı

Öğrenci Konseyi Temsilciliği Seçimi ve Aday Listesi

Üniversitemizde iki yıllığına olmak üzere “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği” çerçevesinde Enstitülerde Anabilim Dalı, Fakülte ve Yüksekokullarda Bölüm, Meslek Yüksekokullarda Program öğrenci temsilciliği seçimi için başvuran ve başvurusu kabul edilen adayların listesi ekte yer almaktadır.

Seçim Takvimi

1. Tur (En az %60 katılım)

21 Kasım 2016

09:00 -12:00

2. Tur (En az %50 katılım)

21 Kasım 2016

3. Tur (Katılım Sayısı Aranmaz)

22 Kasım 2016

09:00 -12:00

1-    Seçimler ilgili eğitim birimlerinde yapılacaktır.

2-    Öğrenci Temsilciliği Seçimi oy verme işlemlerinde, aday isimlerinin alfabetik sırasına göre hazırlanan birleşik oy pusulası kullanılacaktır.

3-    Seçimde Bölüm/Program/Anabilim Dalı kayıtlı ve öğrenim hakkı olan öğrenciler oy kullanabilir.

4-    Seçimde öğrenci kimlik kartı veya resimli öğrenci belgesi ile oy kullanılabilir.

5-    Aday listesi ilanından sonra başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların, birim seçim komisyonunca adaylıkları iptal edilir ve aday olarak seçime katılamazlar.

Bölüm, Program,Anabilim Dalı Aday Listesi için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü