Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2016 Pazar

Terörü Lanetliyoruz

Dün gece İstanbul, Beşiktaş’ta, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen kalleş terör saldırısı milletimizi derin üzüntü ve kedere sevk etmiştir.

Mübarek Mevlid Kandili öncesinde düzenlenen bu hain saldırıyla terörün, inanç ve değer gözetmeksizin hedef aldığı kitlede ayrım yapmadığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Ülkemizin istikrarlı büyümesini engellemek ya da farklı algılar meydana getirmek isteyen hainler, düzenlenen bu hain saldırılarla bir sonuç elde etmekten ziyade sadece ve sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmeyi amaçlamaktadır.

Ülkemizde son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırılar karşısında birliğimizi, beraberliğimizi daim kılmak suretiyle tüm bu terör belasının üzerine birlikte gitmemiz gerekmektedir. PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Bu terör nereden gelirse gelsin, bizim için değişmiyor. Bunların dini, milleti, ırkı, vatanı söz konusu değildir. Türkiye olarak da bizler tüm gücümüzle ve 15 Temmuz'da olduğu gibi milletimizle el ele, omuz omuza vererek bunların üzerine gitmeye devam edeceğiz.

Unutulmamalıdır ki menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır. Şüphesiz ki bu olaylar karşısında metanetimizi koruyarak birbirimize daha da çok kenetlenecek, geçmişte olduğu gibi bundan sonrası için tek yürek hareket ederek ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu devam ettirme kararlılığında olacağız.

Bin yıldır her bir karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan vatan topraklarının; canları pahasına İslamiyet’i, kardeşliği ve demokrasiyi iliklerine kadar benimsemiş olan Türk Milletinin vazgeçilmezi olduğunu tüm dünyaya haykırmaya büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. 

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu hain saldırıda şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube