Yayınlanma Tarihi: 23 Aralık 2016 Cuma

HUZEM Ortak Dersler Final Sınavları

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen 2016-2017 Güz Dönemi HUZEM dersleri (Türk Dili – I, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi - I) final sınavında, merkezdeki eğitim birimlerinde yer alan öğrenciler Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binalarında, ilçelerde bulunan eğitim birimlerindeki öğrenciler ise kendi binalarında sınava gireceklerdir. Sınav tek oturum halinde 26 Aralık 2016 tarihinde saat 17.30’da yapılacaktır. Uzaktan Eğitim final sınavına katılacak öğrenci listelerine akademik birimlerin duyuru panolarından veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşılabilir.

Öğrencilerimiz sınava gireceği bina ve salonları kontrol ederek, ilan edilen listede isimleri bulunmaması durumunda bağlı bulunduğu eğitim biriminin öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başalarılar dileriz.

Aday İşlemleri Sistemine Giriş İçin Tıklayınız.