Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2016 Perşembe

Terör Saldırılarını Lanetliyoruz

Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen kalleş terör saldırısı milletimizi  derin üzüntü ve kedere sevk etmiştir. 

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan insanlık dışı saldırıları şiddetle tel’in ediyor ve kınıyoruz.

Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki bu menfur saldırıdan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır. 

Şüphesiz ki bu olaylar karşısında metanetimizi koruyarak birbirimize daha da çok kenetlenecek, geçmişte olduğu gibi bundan sonrası içinde tek yürek hareket ederek ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini, huzurunu devam ettirme kararlılığında olacağız.

Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu ifade ederek alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu hain saldırıyı tekrar şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman askerlerimiz ile vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube