Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2016 Pazartesi

2016-2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Başvuruları Başlıyor

Mevlana Değişim Programı Kapsamında yapılacak olan 2016-2017 öğretim yılı Öğrenci değişimleri için başvurular 22-26 Şubat 2016 tarih aralığında hafta içi 09.00-12.00; 13.00-17.00 saatleri arasında Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğünde alınacaktır. Program için lütfen şahsen başvuru yapınız.

Programa Başvuracak Öğrencilerimiz İçin;

Gerekli belgeler:

1- Aday Öğrenci Başvuru Formu (Formu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alınız.)

2- Bir adet vesikalık fotoğraf

3- Transkript (En son bitirdiğiniz yarıyıl değerlendirmesini içeren güncel transkript kabul edilecektir.)

4- Nüfus cüzdanı fotokopisi

5- Yabancı dil belgesi (son iki yıl içinde alınmış KPDS,ÜDS,YDS veya TOEFL-IBT belgesi)

Not 1- Yabancı Dil Yeterlilik düzeyi 50’dir (Toefl iBT için 60 ).  Yeterlilik düzeyinin altında yabancı dil puanına sahip öğrencilerin, Programa başvuru yaparken yabancı dil sınavına da başvuru yapmaları gerekmektedir.

Not 2- Başvurulara esas olan anlaşmalar listesi için lütfen Mevlana Değişim Programı web sayfamızdaki “Anlaşmalarımız” başlığımızı ziyaret ediniz.

*Yabancı Dil Sınavına da Başvuracak Öğrencilerimiz İçin;

Yabancı Dil Sınavı 29 Şubat 2016 Pazartesi günü Saat:10.00’da Hitit Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’ nde yapılacaktır.

Başvuru Rehberi için tıklayınız.