Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fükültesi Akademik Danışmanlık 2015-2016 Bahar Dönemi Dersleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesi Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim – öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik, yüz-yüze olarak düzenlenen Akademik Danışmanlık dersleri 2015 – 2016 öğretim yılı Bahar Dönemi 5 Mart 2016 Cumartesi günü başlayacak ve 28 Mayıs 2016 Cumartesi akşamına kadar kesintisiz olarak sürdürülecektir. (Ara sınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günlerinde dersler yapılmayacaktır.)

2015 – 2016 öğretim yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları 16 – 17  Nisan  2016, Dönem Sonu Sınavları ise 4 – 5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacaktır.

Dersler Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (Meslek Yüksek Okulu C Blok) dersliklerinde verilecektir. Öğrenciler daha geniş bilgiyi AÖF Çorum Bürosundan alabileceklerdir. Ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Koordinatör: Doç. Dr. Habib AKDOĞAN

e-mail: habibakdogan@hitit.edu.tr

Formlar ve Belgeler:

Ders programına ulaşmak için tıklayınız.