Yayınlanma Tarihi: 09 Şubat 2016 Salı

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kayıtları Devam Ediyor

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş hakkı kazanan asıl adayların kesin kayıtları 10 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 17:00’da sona erecektir. Adaylar şahsen Üniversitemize gelerek, Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük Binası’ndaki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıtlarını yapabileceklerdir. Asıl aday listesinde yer alan ve kayıt yaptırmayan adayların yerine, listede yedek olarak bulunan adaylar 11-12 Şubat 2016 tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirebileceklerdir.

2015-2016 Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme  Puanı ile yatay geçiş hakkı kazanan öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri : 08-10 Şubat 2016  Saat: 09:00-17:00 Arası (Asıl öğrenciler için)

: 11-12 Şubat 2016 Saat: 09:00-17:00 Arası (Yedek öğrenciler için)

Kayıt Yeri      : Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus Cüzdan fotokopisi (Aslı görülmek koşuluyla fotokopisi alınacaktır.)

2- ÖSYS Sınav Sonuç Belgesi,

3- Yükseköğretim Kurumu’ndan alınan onaylı Öğrenci Belgesi,

4- 4,5cm x 6cm ebadında 3 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş         olmalıdır.)

5- Onaylı transkript,

6- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge,

7- Geldiği yükseköğretim kurumunda uygulanmakta olan öğretim planının onaylı (ders içeriği) örneği,

8- Not Dönüşüm Tablosu,

9- Geldiği Üniversitede Başarı sıralamasına giren İkinci Öğretim öğrencileri için, %10 başarı sıralamasına girdiğine dair belge,

10- Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için),

11- İkinci Öğretimler için öğrenim ücretinin (harç ücreti) Halk Bankası Hitit Üniversitesi hesabına ödendiğine ilişkin ve ödeme         dekontu,

12- Eski Üniversitesine ait öğrenci kimlik kartı (kayıp olması durumunda yerel bir gazeteye ilan verilmesi ve ilanın fotokopisi)

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1- Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.

2- Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.

3- Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

4- İkinci Öğretim öğrencileri ve Normal Öğretim öğrencilerinin ikinci üniversite olarak Üniversitemize kayıt yaptıracak öğrenciler         ile İkinci Öğretim öğrencileri ödemelerini Halk Bankası şubelerinden ya da söz konusu bankanın  www.halkbank.com.tr             internet şubesinden (Diğer ödemeler-Eğitim Ödemeleri seçeneğinden) yapabilirler.

5- Katkı payı ya da öğrenim ücreti ödemesi sırasında Okul Numaralarının başına “0” (sıfır) eklenmesi gerekmektedir.
        (Örnek: 154380258 yerine 0154380258 gibi)

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ