Yayınlanma Tarihi: 18 Mart 2016 Cuma

Uluslararası Geçmişten Geleceğe Sanat Sempozyumu Düzenlenecektir

Oldukça zengin bir kültür ve sanat hazinesine sahip olan ilimizde, Üniversitemizin kuruluşunun 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde “Uluslararası Geçmişten Geleceğe Sanat Sempozyumu-UGS’2016” adı ile uluslararası bir sanat etkinliği gerçekleştirilecektir. 

Yurtiçi ve yurt dışındaki seçkin üniversitelerde görev yapan akademisyenlerimiz ile sanat uygulayıcıları ve eğiticilerinin bir araya gelerek geçmişten geleceğe çok yönlü olarak sanatın ele alınacağı etkinlik, diğer yandan da şehrin kültürel mirasına katkıda bulunacaktır. 

Ulusal ve Uluslararası bilim arenasında çalışmalarını sürdüren farklı deneyim ve birikimlere sahip akademisyenlerimiz ile araştırmacıların yaptıkları çalışmaları ilimize tanıtmalarının yanı sıra söz konusu sempozyum akademisyenler arasında uluslararası düzeyde yeni işbirliklerinin yolunu açacak olup, Çorum ili ve çevresinin kültürel turizminin gelişimine de katkı sağlayacaktır. 

Etkinliğimizde konu ile ilgili tüm araştırmacıları, çalışmalarını sunmak veya katılımcı olarak aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı bildirir, Çorum’da Sanat ile ilgili çalışmaların sunulacağı verimli ve üretken etkinlik olmasını dileriz.

Sempozyum web sayfası için tıklayınız. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube