Yayınlanma Tarihi: 24 Mart 2016 Perşembe

Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri

Avrupa Komisyonu’nun sponsorluğunda 2006 yılından beri düzenlenen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri yarışmasına başvurular başladı.

Ulusal, bölgesel veya yerel düzeyde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik model ve programlar geliştiren ve uygulayan kurum/kuruluşların katılabileceği ödül yarışması altı kategoride gerçekleştirilecek olup, 20 Nisan 2016 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Yarışmada her kategori için bir başarı ödülü ayrıca, tüm kategoriler arasında seçilecek en yaratıcı ve en ilham verici girişimcilik uygulamasına Jüri Büyük Ödülü verilecektir. Başvurular, uygulamanın en az iki yıl boyunca gerçekleştirilmiş, orijinal, yenilikçi ve tekrarlanabilir olması, yerel ekonomiye ve yerel paydaş ilişkilerini geliştirmeye yönelik yaptığı katkılar açısından değerlendirilecektir.

Yarışmaya;

  • Yerel, bölgesel ve ulusal kamu kurum ve kuruluşları,
  • Kamu-özel ortaklıkları
  • Üniversiteler

başvurabilecektir.

2016 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödüllerine başvuracak adayların www.kosgeb.gov.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak 20 Nisan 2016 tarihine kadar Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’na göndermeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube