Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2016 Perşembe

Huzem Ortak ve Seçmeli Dersler Ara Sınavları

I. Oturum saat: 10.00’da, II. Oturum (ihtiyaç duyulan birimlerde) aynı gün saat 14.00’ da yapılacaktır. Öğrenciler, ara sınav için ilk 7 haftadan sorumlu olacaklardır. Ortak dersler ara sınavına katılacak öğrenci listelerine akademik birimlerin duyuru panolarından veya aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşılmaktadır.

Öğrencilerimiz sınava gireceği bina ve salonları kontrol ederek, ilan edilen listede isimleri bulunmaması durumunda bağlı bulunduğu eğitim biriminin öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci numaranızla sınav yeri sorgulamak için tıklayınız.

ORTAK DERSLER I. OTURUM 1 Nisan 2016 Cuma günü saat 10.00 liste için tıklayınız.
ORTAK DERSLER II. OTURUM 1 Nisan 2016 Cuma günü saat 14.00 liste için tıklayınız.
SEÇMELİ DERS (İnsan Hakları)  1 Nisan 2016 Cuma günü saat 11.00 liste için tıklayınız.

Birim Bazında Sınav Bilgileri

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

HUZEM