Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2016 Cumartesi

Terörü Lanetliyoruz

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan insanlık dışı saldırıları şiddetle tel’in ediyor ve lanetliyoruz.

Kopmayan bir kardeşlik bağı ile asırlardır yaşadığımız bu topraklarda; ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki, menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir cesaret ve fedakârlıkla ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahramanlarımızın ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; şehit olan güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehit ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ