Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2016 Perşembe

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği ve 2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği  Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

ORYANTASYON PROGRAMI

Başarılı olan öğrencilerin 27.04.2016 tarihinde saat 14.00’da Rektörlük Binası 1. Kat Toplantı Salonunda yapılacak olan Oryantasyon Programına katılımları zorunludur.

2016-2017 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerin dikkatine;

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2016-2017 akademik yılı için Üniversitemize tahsis edilecek hibe tutarı Haziran-Temmuz 2016 tarihlerinde netleşecektir. Bu nedenle, açıklanan yerleştirme sonuçları değerlendirme açısından nihai, ancak hibe koşulu açısından ÖN SEÇİM sonuçlarıdır. Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda öğrencimize Erasmus hibesi tahsis edilebilecektir. Birimimiz, üniversitemize tahsis edilecek Erasmus hibesi belli olana kadar hiçbir öğrenciye hibeli öğrenci olacağı garantisini sunmamaktadır.