Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2016 Çarşamba

Terör Saldırılarını Kınıyoruz

Ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde artan terör saldırılarına maalesef her gün bir yenisi daha eklenmektedir. 

İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet polislerinin bulunduğu aracın geçişi sırasında düzenlenen kalleş terör saldırısında birçok polisimiz ve sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş olup milletimizi  derin üzüntü ve kedere sevk etmiştir. 

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan insanlık dışı saldırıları şiddetle telin ediyor ve kınıyoruz.

Kopmayan bir kardeşlik bağıyla asırlardır yaşadığımız bu topraklarda, ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Şüphesiz ki bu olaylar karşısında metanetimizi koruyarak birbirimize daha da çok kenetlenecek, geçmişte olduğu gibi bundan sonrası için tek yürek hareket ederek ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu devam ettirme kararlılığında olacağız.

Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu ifade ederek alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu hain saldırıyı tekrar şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden aziz polislerimiz ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milletine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube