Yayınlanma Tarihi: 16 Temmuz 2016 Cumartesi

Atatürk Üniversitesi AÖF Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATAUNİ-AÖF) tarafından 16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılması planlanan ve daha sonra ileri bir tarihte yapılacağı duyurulan bahar dönemi bütünleme sınavlarına ilişkin ATAÜNİ-AÖF tarafından aşağıdaki duyuru yapılmıştır.

“Ülkemizde meydana gelen olağanüstü durum sebebiyle 16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılması planlanan bahar dönemi bütünleme sınavları 6-7 Ağustos 2016 tarihlerinde daha önce belirlenen binalarda, belirlenen görevlilerle gerçekleştirilecektir.”

Yapılan bu açıklama doğrultusunda, daha önce bu sınav için görevli ataması yapılan tüm personelin mevcut görevleri geçerli olacaktır. Ancak görev iadesi yapacakların en kısa süre içerisinde Sınav Koordinatörlüğümüzle irtibata geçmeleri sınav organizasyonu açısından büyük önem arz etmektedir.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü