Yayınlanma Tarihi: 21 Ağustos 2016 Pazar

Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz

Gaziantep Şahinbey'de dün bir düğün merasimi esnasında 12-14 yaşlarında bir canlı bombanın patlaması/patlatılması neticesinde, çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve birçok vatandaşımız da yaralanmıştır.

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan insanlık dışı saldırıları şiddetle tel’in ediyor ve lanetliyoruz.

Birliğimizi, beraberliğimizi daim kılmak suretiyle de tüm bu terör belasının üzerine birlikte gitmemiz gerekiyor. Bu terör nereden gelirse gelsin, bizim için değişmiyor. Bunların dini, milleti, ırkı, vatanı söz konusu değildir. Türkiye olarak da bizler tüm gücümüzle ve 15 Temmuz'da olduğu gibi milletimizle el ele, omuz omuza vererek bunların üzerine gideceğiz.

Kopmayan bir kardeşlik bağı ile asırlardır yaşadığımız bu topraklarda; ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit olan masum vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, şehit yakını ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube