Yayınlanma Tarihi: 24 Ağustos 2016 Çarşamba

Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular Ve Cevapları

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 18/08/2016 tarihinde belirlediği “667 Sayılı KHK ile Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarının Önlisans ve Lisans Programlarındaki Öğrencilerin İşlemleri ile İlgili Usul ve Esaslar”ın  uygulama sürecinde sıkça sorulan sorulara yönelik 667 Sayılı KHK İle Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarının Önlisans ve Lisans Programlarındaki Öğrencilerin İşlemleri İle İlgili Usul ve Esasların Uygulanması Sürecinde Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları başlığı altında açıklaması YÖK’ün resmi web sitesinde yayınlanmıştır.
İlgililere önemle duyurulur.

a. Usul ve Esaslar için tıklayınız
b. Usul ve Esasların uygulanmasına yönelik sıkça sorulan sorular ve cevapları için tıklayınız

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ