Yayınlanma Tarihi: 27 Ağustos 2016 Cumartesi

Akademik Ortalamaya Göre Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Akademik Ortalamaya göre yatay geçiş kayıt hakkı kazanan asil adayların kayıtları 31 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında, yedek adayların kayıtları ise 05-06 Eylül 2016 tarihlerinde Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.  Adayların kayıt için belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları ve kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenciler, kayıt hakkını kaybedeceklerdir. Başvuru esnasında online başvuru sistemine (www.kayit.hitit.edu.tr) yüklenen ile ibraz edilen belgeler arasında farklılık olan veya eksik belge ve bilgi verdiği anlaşılan adayların kayıtları yapılmaz, yapılan kayıtlar ise iptal edilir.

Yatay geçişi kabul edilen öğrenciler aşağıda belirtilen kayıt belgelerini kayıt merkezine teslim ederek kesin kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Belirlenen süre içinde asıl adaylardan başvuru yapılmaması halinde sırayla yedekler çağrılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

2. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan öğrenci belgesi,

3. Onaylı transkript,

4. Disiplin cezası almadığına ilişkin belge,

5. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda uygulanmakta olan öğretim planının (ders içeriklerinin)  örneği,

6. Not Dönüşüm Tablosu

Not: Vakıf üniversitelerinden yatay geçişle gelen adaylar, öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti (İkinci Öğretim öğrenim ücreti ) ödeyeceklerdir.

Akademik Ortalamaya göre yatay geçişle Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız


 HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube