Yayınlanma Tarihi: 06 Ağustos 2016 Cumartesi

Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Davet

Aziz Milletimize, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisine yönelik 15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarımızı meydanlara daveti sonucu bertaraf edilmiş, milli irade ve demokrasiye sahip çıkılmıştır. Milletimizin gösterdiği yürekli ve kararlı direniş sayesinde 15 Temmuz akşamından bu zamana kadar meydanlarda devam eden demokrasi nöbetleriyle demokrasiye ve milli iradesine sahip çıkan darbe girişimine canını ortaya koyarak dur diyen  aziz Milletimiz  böylece tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizde günlerdir  devam eden demokrasi ve millî irade nöbetimiz, “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile taçlandırılacaktır.

Toplumun tüm kesimleri ve renklerinin, ülkesini ve milletinin geleceğini korumak için bir araya gelişinin sembolü haline dönüşen 15 Temmuz darbe girişimi tüm ülkemizde olduğu gibi Çorum'da da vatandaşlarımızın demokrasi ve milli iradeden yana gösterdiği güçlü duruş, her türlü takdirin üzerindedir.

Milli irade ve demokrasiye bağlılığını Çorum Saat Kulesi meydanlarında günlerdir haykıran  Hitit Üniversitesi Ailesini 7 Ağustos 2016 (Pazar günü) tarihinde saat 17.00’da Saat Kulesi Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne davet ediyoruz.

15 Temmuz'dan bu yana devam eden birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devamını diliyorum.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube