Yayınlanma Tarihi: 06 Eylül 2016 Salı

Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır. Yükseköğretim kurumlarında önlisans ve lisans düzeyindeki programlar arasında geçiş, çift anadal, yandal ile kurumlar arası kredi transferi yapılması esaslarına ilişkin yönetmeliğe ilave edilen EK Madde çerçevesinde, Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan adayların değerlendirme sonuçları, kayıt tarihleri ve gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir.

2016-2017 Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme  Puanı ile yatay geçiş yapan öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri         : 07-09 Eylül 2016  Saat:09:00-17:00 Arası

Kayıt Yeri                  : Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı – ÇORUM

KAYITİÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Nüfus Cüzdan fotokopisi (Aslı görülmek koşuluyla fotokopisi alınacaktır.)
  2. ÖSYS Sınav Sonuç Belgesi,
  3. Yükseköğretim Kurumu’ndan alınan onaylı Öğrenci Belgesi,
  4. 4,5 cm x 6 cm ebadında 3 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
  5. Onaylı transkript,
  6. Disiplin cezası almadığına ilişkin belge,
  7. Geldiği yükseköğretim kurumunda uygulanmakta olan öğretim planının onaylı (ders içeriği) örneği,
  8. Not Dönüşüm Tablosu,
  9. Geldiği Üniversitede Başarı sıralamasına giren İkinci Öğretim öğrencileri için, %10 başarı sıralamasına girdiğine dair belge,
  10. Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için),
  11. Eski Üniversitesine ait öğrenci kimlik kartı (kayıp olması durumunda yerel bir gazeteye ilan verilmesi ve ilanın fotokopisi)

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİNOTLAR

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  2. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

Telefon : 0364 219 20 60– 0364 219 20 66

e-posta  :oidb@hitit.edu.tr