Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2017 Cuma

ÖYP’li Araştırma Görevlilerimizin Dikkatine

Üniversitemizde 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 50/d maddesine göre görev yapmakta olan Araştırma Görevlileri ile ilgili olarak Üniversitemiz Senatosu 01.12.2017 tarihinde 2017/229 sayılı kararında “Hitit Üniversitesi Araştırma Görevlilerinin 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesinden 33/a Maddesine Geçişlerine İlişkin Usul ve Esaslar”ı kabul etmiştir.

Söz konusu Araştırma Görevlilerimizin bu Usul ve Esaslar çerçevesinde başvuru şartlarını sağlamaları durumunda 33/a maddesine göre atanmak istemeleri halinde, en geç 8 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçelerini talep edilen ekleri ile birlikte eksiksiz bir şekilde bağlı bulundukları Üniversitemizdeki bölümlerine vermeleri gerekmektedir. Süre kısıntısı nedeniyle, söz konusu tarihten sonra hiçbir şekilde dilekçe kabulü söz konusu olmayacaktır.

İlgili Araştırma Görevlilerimize önemle duyurulur.

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız.

“Hitit Üniversitesi Araştırma Görevlilerinin 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesinden 33/a Maddesine Geçişlerine İlişkin Usul ve Esaslar”a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü