Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2017 Cuma

Atatürk Üniversitesi AÖF Sınavları Görevli Onay-İptal İşlemleri

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATAÜNİ-AÖF) tarafından 08-09 Temmuz 2017 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavlarında görev tercihinde bulunup görevli ataması yapılan akademik ve idari personelimizin bu görevlerine ilişkin ONAY-İPTAL işlemleri, 28.06.2017 tarihinde saat 12:00'da sona erecektir. Değerli çalışmalarınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü