Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2017 Salı

XVII. Kromatografi Kongresi (Kromatografi-17)

XVII. Kromatografi Kongresi (Kromatografi-17) 20-23 Eylül 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Bilimsel programda; ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecek konferanslarda davetli konuşmacılar, sözlü sunumlar ve poster bildirilerin yanı sıra kromatografi alanındaki tüm disiplinlerin bir araya geleceği bilimsel tartışma ortamları da yer alacaktır. Uluslararası Katılımlı bir ulusal kongre olarak Kromatografi-17 kongresinde yapılacak olan sunumlar Türkçe veya İngilizce yapılabilecektir. Kongreye özet veya tam metinler kabul edilecektir.

Konferansta kabul edilen orijinal tam metin bildiriler ve özetler bildiri kitapçığında basılacaktır. Ayrıca, kongredeki bildirilerden bilim kurulu tarafından seçilecekler uluslararası indekslerce taranan aşağıdaki dergilerde basılacaktır.

- Journal of Turkish Chemical Society (indexed by TR Dizin)

- Hittite Journal of Science and Engineering (indexed by TR Dizin)

- Hacettepe Journal of Biology and Chemistry (indexed by TR Dizin)

Konferans ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.