Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2017 Salı

Üniversitemiz Kütüphanelerine Basılı Kaynak Talepleri

Üniversitemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin, akademik araştırmalarına kaynak olması amacıyla Merkez Kütüphane koleksiyonumuzda bulunmasını istedikleri basılı kaynakların (kitap,dergi vb)temini için, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı web sayfasında yer alan http://dokumantalep.hitit.edu.tr/ linkinden ulaşabilecekleri “kaynak talep formu” nu doldurarak talepte bulunmaları yeterli olacaktır. Talepler değerlendirildikten sonra temin işlemi gerçekleştirilmektedir.

Fakülte/Yüksekokul kütüphaneleri için alınmasında fayda görülen basılı kaynaklar ise, Bölüm Başkanlıkları aracılığı ile yazılı talepte bulunulması halinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızca temin edilerek, ilgili birim kütüphanelerine teslim edilmektedir.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü